Turisme rural | Sant Pere Pescador | Mas del Mar is a beautiful country house that dates back to the XVIIth century. It is located in front of the sea, at 200 metres away from a spectacular wild dunes beach. The house is placed amid nature, in a specially peaceful scenery and without any other construction in 1 km. Mas del Mar is 2 km away from the lovely village named Sant Pere Pescador (in Girona). At north it borders on the estuary of the Fluvià River and at east on Sant Pere Pescador’s beach.

Envieu-nos fotos

Si voleu col·laborar amb les galeries de Mas del Mar amb les vostres fotos o enllaços dels vostres vídeos a YouTube, només ens heu d’enviar un e-mail a [email protected]

Learn more »

Mas del Mar … realitat o llegenda?

Diu la llegenda, que quan els grecs van arribar a aquestes terres per primera vegada, la bellesa del indret els va captivar tant que no es van adonar de la poca profunditat en la que navegaven. El seu vaixell va quedar varat i van decidir establir-se a Empúries on aviat va créixer una societat fecunda i pròspera. Amb el temps, el riu va anar portant terra dels Pirineus i allunyant el mar, fins al punt que el vaixell no tenia aigua al seu voltant.

Poc a poc, el vaixell es va anar transformant en un Mas. Un Mas, que en realitat és més del mar que de la terra. I va ser així com el Mas va prendre el seu nom.

Learn more »